Animált háttérkép Samsung Omnia i8910HD-re

Vannak, akik sokan irigylik a Google Nexus One beépített animált háttérképeit. Azoknak most itt van Samsung Omnia HD-re, valamint más Symbianos telefonra felmásolható kis flash animáció. Jól mutat!


CsatolmányMéret
Fájl MobileAquarium_U5.swf0 byte

Hozzászólások

sziasztok, ezt hogy rakom fel háttérnek?

Hello !
Nokia N97 minire felrakom,de a főkéernyőre nem tudom kirakni sem háttérként,sem widgetként !Csak az X-plorerrel tudom megnyitni !Ha valaki tud megoldást,kérem segítsen !Köszi !

Hali. Engem az érdekelne, hogy lehet letölteni. Rákattintok, erre a böngésző(Firefox)megnyitja új lapon, de letöltést nem enged.

Jobb gomb,mentés másként !

Átnevezed gadget. swf-nek, és bemásolod a C gyökerébe. Ezután kiválasztod a főképernyő téma közül bármelyiket csak ne a Samsung widget-et, C2Z be,majd utána a Samsung widgetet, és kész! Működik, de ELTŰNNEK A WIDGETEK!!! Tessék erre figyelni!!!

Cső Srácok!
Tudna nekem segiteni valaki!
A multkor még a HyperX 4-es Rom-ja volt a telomon és azon gond nélkül ment. Most viszont mivel azt a Rom-ot túl lassúnak találtam fel raktam Fenil n2o2 Rom-ját, ami több szempontból is kellemesebb (pl.:gyorsabb,magyar), de sajnos ezen mar nem megy, pedig mindent ugyan úgy csinaltam mint a másikon.
Mi lehet a hiba?
Köszönettel Attis