Nokmote Beta 3 N95-re, N95 8GB, N82-re!

Itt az új a Nokmote Beta 3! A program segítségével gombnyomások nélkül, csupán egy kézmozdulattal tudod irányítani a telefonod! Giroszkópos telefon szükséges hozzá!

Videó a programról működés közben:

http://dailymotion.alice.it/video/x3f4o8_nokmote_tech

Letöltéshez pedig kattints a csatotlt fájlra! A letöltött fájlt szignózni kell! További szignózásos dolgok jobboldalt a szignózás súgóban!

CsatolmányMéret
Csomag ikon Nokmote_beta3_unsigned.zip0 byte

Hozzászólások

Hallo,az N95-öm azt írja ki telepítéskor,Zertifikatsfehler(Certifikáthiba)!Mit tegyek?
Üdv.:krajzi

Használat előtt szignózni (certifikálni) kell a fájlt biztonsági okokból, erre itt a leírás: http://www.upfone.hu/files/szignozas-opda-segitsegevel-upfone-hu.doc

Köszi a választ,már szenvedek vele!
Üdv.:krajzi

HALI!
valaki nem tud nekem segiteni szignózni mert felmegyek az oldalra ott rákattintok a "register now"-ra és kijön egy szöveg hogy adjam meg az e-mail cimemet de nem fogad el semmilyen e-mail cimet. ha valaki tud segiteni irjon
előre is köszi!

elég sok cimet tilt, probálkozz többel.

nehéz szignozni ?

attól függ ki mennyire jártas e világban. csak vicceltem. itt a leírás, ez alapján gyerekjáték megcsinálni. csak oda kell figyelni.

Szia Tomee!Az a problémám,hogy a Nokmote gyönyörűen feltelepedig az N95 8Gb-ra, csak amikor elszeretném indítani,totál süket.Tehát nem indul el.Kiprobáltam már 3 béta verziót,egyiksem múkodott.Ha időd engedi, légyszi dobj egy vállaszt hogy mi lehet a problem.Előre is köszi!Hali.

köszike nygaon jo!!!!!

hali!
léci egy szignozot ezt a progit küldje már er
varadi.guilio@freemail.hu
lécci kösz

Üdv!
Ha nem okoz gondot,tudnák küldeni egy szignózott verziót a progiból;
p.vacak@freemail.hu
Előre is köszönöm.

Sziasztok!
Fel szeretném telepíteni a NokMote Beta 3 programot a telefonomra de nem engedi. Mindig azt írja ki, hogy tanusítványhiba lépjen kapcsolatba a software forgalmazójával. Mit csináljak, hogy ezt ne írja ki?
Előre is köszönöm!!!

Nem olvastad el rendesen a cikket: "Letöltéshez pedig kattints a csatotlt fájlra! A letöltött fájlt szignózni kell! További szignózásos dolgok a szignózás súgóban!"

Tehát előszőr szignózni kell, mivel nem gyári program, és csak így telepíthető fel. Ha van kérdés csak szólj.

Én feltelepítettem a telómra, de nem indul el. :S
Ez mért van?
(Nokia N95-re próbáltam V 31.0.017-es szoftverrel)