Az Apple hivatalosan is megvásárolta a Beats Audiot 3 milliárd dollárért!

Az Apple hivatalosan is megvásárolta a Beats Audiot 3 milliárd dollárért!

Az Apple megvásárolta a Beats Audio céget

3 milliárd dollár....ez csupán egy pici része annak a nagy pénzállománynak, mely az Apple vagyonát képezi. A több mint 100 milliárdos összegből bőven futotta a Beats felvásárlására, amely végre hivatalosan is megtörtént. A két cég tehát sikeresen megállapodott egymással, így mostantól már a cupertinói cég kezében van az eddig is nagy népszerűségnek örvendő "divatmárka".

Azt még nem tudni, hogy az Apple pontosan mit is akar kezdeni a fej- és fülhallgatóiról híres céggel, vagy éppen milyen szoftveres megoldásokat tervez a Beats szabadalmaival, de egy biztos: nagyon komolyan veszik a dolgot, és lehet hogy éppen az iPod családot akarják vele feltámasztani, vagy éppen az iTunes szolgáltatásait próbálják még jobbá tenni.

Sokan már most háborognak a felvásárlás hallatán, de nincs mit tenni, valamiért csak érdeke volt az Apple-nek ezt a céget bekebelezni.

"A zene fontos része az egész életünknek, és különleges helyet foglal el az Apple szívében is." jegyezte meg Cook. "Ezért mi befektettünk a zenébe, és egyesítjük őket, hogy továbbra is megtartsuk a leginnovatívabb zenei termékek és szolgáltatások halmazát az egész világon."

Beats Audio

Hivatalos közlemény