Bemutatkozik a Xiaomi Roidmi 3S Bluetooth képes autós töltő

Xiaomi Roidmi 3S

A Roidmi sokak számára nem ismeretlen név a Xiaomi termékcsaládban. A prémium autós kiegészítőkhöz alkotott megnevezés hűen tükrözi a minőségi megoldásokat, hosszú élettartammal párosítva. A Roidmi 3S autós töltő bármely gépjárművel kompatibilis, a beépített 8 szintű biztonsági program minden helyzetben helytáll: megóvja az autó elektronikáját és a hozzá csatlakoztatott készülékeket.

Sőt olyan okos, hogy saját appján keresztül figyelmeztet ha problémát észlel.

A Roidmi 3S masszív és minőségi esztergált alumínium borításával egy kattintásra üzembe helyezhető, a kimeneti dual USB portok pedig gyorstöltésre is képesek. A maximálsan 60 Celsius fokig tűrőképes elektronika az alábbi paraméterekkel rendelkezik:

  • Bemenet: 12 - 24V
  • Kimenet: 5V 2.4A (max. 3.4A) / 5V 2.4A (max. 3.4A)

Roidmi 3S

A Roidmi 3S önmagában egy normál autós töltő is lehetne, de szerencsérenem csak az. Azon kívűl hogy jól végzi a dolgát és pikk-pakk feltölt egy telefont, úgy hogy ez idő alatt se unatkozzunk, a benne található Bluetooth adapter segítségével párosíthatjuk okostelefonunkkal (Android és iOS), és a beépített FM adó segítségével kihangosítva is élvezhetjük a friss zenéinket, mely akár az internetről is szólhat.

A töltő most bevezető akciós áron vásárolható meg..