Ezeket a műszaki termékeket rendeltük a legnagyobb számban Kínából, ismét tarolt a Xiaomi

Ezeket a műszaki termékeket rendeltük a legnagyobb számban Kínából, ismét tarolt a Xiaomi

Kijött a hivatalos augusztusi eladási toplista a Magyarországra rendelt műszaki termékekről, melyből egyértelműen kiderül, hogy mik is voltak azok a slágertermékek, melyeket igazán kedvelünk itthon, és természetesen sokkal olcsóbban meg tudtunk (és tudunk most is) rendelni Kínából. Ezek a termékek várhatóan még tovább ütik majd a többi gyártó karácsonyi forgalmát is, de ne szaladjunk annyira előre, hiszen ezeket már most is akciós áron vásárolhatjuk meg.

Íme a 10 legtöbbet megvásárolt műszaki termék Kínából:

1. AMAZFIT GTR 47mm (Xiaomi) okosóra (újdonság) - VÁSÁROLHATÓ ITT

A Xiaomi legújabb modellje még mindig az Amazfit névre hallgat, a GTR típusnév pedig nem egy autóra, hanem egy átfogó nagy fejlesztésre utal. Ugyanis az óra kívül-belül megújult, így most már strapabíró fémházzal kecsegtet, valamint az üzemidő is többszörösére nőtt. A 12 napos készenléti idő szanaszét veri a mezőnyt, pláne úgy hogy egy 47mm-es házba pakolták bele az amúgy sem apró kerek OLED képernyőt.

Ár: 139 dollár

Amazfit GTR 47 mm (Xiaomi Ecosystem) okos karóra

2. Xiaomi Mi Band 4 (nemzetközi verzió) - VÁSÁROLHATÓ ITT

A Xiaomi filléres árú professzionális okos karkötője már évek óta vezeti a piacot. Hiába a Apple Watch és társai, a Mi Band egy örökké emlékezetes név marad a fejekben. A 4-es verzió már nagy színes OLED képernyőt kapott úgy, hogy az üzemidő nem sokat csökkent.

Ár: 29.59 dollár (kuponkód: GBBAND4MI)

Xiaomi Mi Band 4 fitness okos karkötő

3. Xiaomi Mi 9T 4G okostelefon (nemzetközi verzió) - VÁSÁROLHATÓ ITT

A Xiaomi 9T Snapdragon 770 processzorral szerelt okostelefon jelenleg a legokosabb választás a piacon, nem hiába tartózkodik a telefonok között az első helyen. Prémium anyaghasználata, az egyedi hátlap és abból egy motor segítségével kiugró kamera egy igazi ékszert varázsol az amúgy sem lassú készülékből. Az ára pedig több mint kedvező.

Ár: 269 dollár (kuponkód: GBMI9T500)

Xiaomi Mi 9T okostelefon

4. FIMI X8 SE 4K drón (Xiaomi) - VÁSÁROLHATÓ ITT

Ez az a drón, melyről először nem hittem el hogy ennyi pénzért mekkora teljesítményt kaphatunk. A DJI Mavic-hez sokszor hasonlított drón sok ponton még annál is jobban teljesít, miközben az ár mélyen alatta van. A rendszeres frissítésekkel pedig igazi friss eszközt birtokolhatunk még így fél év után is. Aki drón vásárlásán töri a fejét, az csak ilyet vegyen. Mi is így tettünk, remélem hogy sikerül róla egy tesztet összehozni, már csak idő kellene hozzá.

Ár: 464 dollár (kuponkód: 24HFIMIX8)

Xiaomi FIMI X8 SE drón fehér

5. Xiaomi Mi 9 128GB okostelefon (nemzetközi verzió) - VÁSÁROLHATÓ ITT

A Mi széria egyik csúcskészüléke még a 9T mellett sem veszik kárba, hiszen prémium megjelenésével és erős processzorával minden telefont leköröz. A kamerája pedig simán beállhat a Huawei csúcshármasa mellé, hiszen nincs szégyenkezni valója.

Ár: 369 dollár (kuponkód: GBM9128BLUE)

Xiaomi Mi 9 okostelefon

6. Xiaomi Redmi AirDots vezeték néküli Bluetooth headset - VÁSÁROLHATÓ ITT

Ha drágállod az Apple fülesét, de szeretnéd annak teljes szolgáltatás palettáját birtokolni, akkor ne habozz tovább, hiszen ez a Te fülesed! A Xiaomi itt is remek minőséget állított elő, jópár évig nem kell más headset után nézegetni.

Ár: 17.99 dollár (kuponkód: GBREDMI189)

Xiaomi Airdots vezeték nélküli headset

7. ALLDOCUBE iPlay10 Pro 10.1 inches tablet - VÁSÁROLHATÓ ITT

Ezt a tabletet ugyan még nem teszteltük, de ha az árát és az ahhoz nyújtott teljesítményt nézzük, akkor garantált jó vétel lehet. Főleg úgy hogy nagyon hajaz az Apple egyik termékére, de ez egyáltalán nem baj, mivel az almások is előszeretettel másolgatnak innen-onnan.

Ár: 105.99 dollár

Alldocube iPlay 10 Pro tablet

8. AMAZFIT GTR 42mm (Xiaomi) okosóra (újdonság) - VÁSÁROLHATÓ ITT

Ez a fent említett első helyen végzett Amazfit GTR okosóra női kiadása, mely csupán a méretében tér el attól (42mm). De ez miatt az ára is kedvezőbb lett.

Ár: 129.99 dollár

Amazfit női okos karóra 42mm Xiaomi Ecosystem

9. Alfawise V8S PRO E30B robotporszívó - VÁSÁROLHATÓ ITT

Az Alfawise megalkotta a robotporszívók királyát, mely mostantól már alkalmazáson keresztül is vezérelhető. Ennek köszönhetően pedig automatikusan feltérképezi a lakást, majd a nekünk tetsző (vagy a neki tetsző) időpontban kitakarítja azt. Nagy akkumulátora egy kiadós családi házat is elbír, ha pedig lemerülne, akkor visszatér a töltőjéhez. E töltés befejeztével pedig folytatja a be nem fejezett feladatait. Az okos agy mellé nagy szívóerő is társul, megbírkozik mindenféle otthoni kosszal, ami csak a világon létezik.

Ár: 159 dollár (kuponkód: YNLQ420F23)

Alfawise V8S Pro okos porszívó alkalmazással

 
10. Xiaomi Redmi Note 7 okostelefon (nemzetközi verzió) - VÁSÁROLHATÓ ITT

Kicsit csodálkoztam, hogy az utolsó helyre került a Redmi sikeres készüléke. Azonban ha kicsit utánanézünk láthatjuk, hogy ez a készülék jóval korábban kapható volt a 9T modellnél, így mivel már több mint 20 millió ember birtokolja ezt a típust, nem csoda hogy egyáltalán maradt még raktáron efféle jóság, ami ennyi pénzért ebben a kategóriában szintén a legjobb választás (nekünk is ilyen van).

Ár: 165 dollár

Xiaomi Redmi Note 7 okostelefon