Íme a két új nagy képernyős iPhone 6 prototípusa

Íme a két új nagy képernyős iPhone 6 prototípusa

Nagy és óriás iPhone 6

A 4.7” és 5.5” colos képernyőmérettel rendelkező iPhone-ok már most megosszák a közvéleményt, hiszen eddig pont a kis mérete miatt közkedvelt Apple telefonok idén szeptembertől brutális péklapáttá alakulnak át. Nyilván követni kell a trendet, mert az összes gyártó rendelkezik öt col feletti készülékkel, ám az Apple felhasználók egyáltalán nem Samsung módban gondolkodnak: az internetes fórumok felhasználóinak többsége még mindig a kis méret mellett szavaz, de vannak olyanok is akik megunták a négy colos képernyőátmérőt, és egy jól olvasható nagy készülékben reménykednek.

Egy biztos: vagy nagyon kedvelt lesz a két új iPhone, vagy pedig bukás fog bekövetkezni. Ez utóbbi véleményünk szerint nem igazán következik be, mert az Apple marketing gépezete mindent meg fog tenni azért, hogy a legutolsó ember is a két új mobil közül válasszon.

Ha megnézzük a magyar Apple termékekkel foglalkozó oldalakat és blogokat, sokan támadják a két új prototípust, ezért nagyon kiváncsiak leszünk a megjelenés napjára és arra is, hogy hányan fognak az új termékek mellett voksolni. Megmondjuk: nagyon sokan :)

Két nagy iPhone 6