Indul a Kína legnagyobb bevásárlós ünnepe, a 11.11.

Indul a Kína legnagyobb bevásárlós ünnepe, a 11.11.

Már nincs sok hátra Kína legnagyobb bevásárlós ünnepéig, melyre más most készülhetsz. A 11.11 néven elhíresült kínai fekete péntek rengeteg akcióval és akár 70%-os kedvezményekkel vár minden vásárlót a világ minden tájáról. Ezen ünnep alkalmából a Gearbest partner áruházunk is szépen felkészült, hiszen számos nyereményjátékkal és kecsegtető akciókkal várja a magyar vásárlókat is.

Természetesen mindent ingyen szállítanak házhoz, és a népszerű EU Express csomaguknak köszönhetően akár vámmentesen is megrendelhető a kiválasztott termék.

A 11.11 a nevéből eredően november 11-én lép életbe, de aki nem bír várni, annak a Gearbest már jóval előre elindította a vásárlási lehetőséget. Ugyanis a kínai techshop három részletben tartja meg a promóciót:

  • November 1-7. között tart a játék értékes nyereményekkel és bezsebelhető kedvezményekkel. A főnyeremény egy elektromos kerékpár.
  • November 8-12. között már az akciós termékek közül válogathatunk (egy random kiválasztott vásárló visszanyeri rendeléseinek árát)
  • November 13-20. között pedig a hálaadás ünnepe révén lehet kedvezményesen vásárolni

A híres naphoz kapcsolódóan játszani is lehet, melyhez regisztrálni kell a Gearbest oldalára, majd a belépés után indítható a napi játék, mely a bevásárlós napig kitart. Eddig a napig ugyanis értékes nyeremények találnak gazdára, köztük okostelefonok, tabletek, kiegészítők és egyéb értékes elektronikai cikkek.

Külön kiemelném a Gearbest EU áruházát, mely valós európai raktárból küldi a készülékeket, így a lehető legrövidebb időn belül (2-7 nap) megkaphatjuk a rendelést természetesen 100% vám és áfa nélkül.

Ezen a linken érhető el a friss 11.11. akciós oldal.

A 11.11 nyitólapjára érkezve több menüből lehet választani. Itt láthatók folyamatosan a napi kedvezmények (visszaszámlálós Lucky Bagek), a játékok, a kiemelt kedvezmények és az EU raktár friss termékpalettája. Ha lentebb görgetünk, akkor szembe tűnik jópár akció, mely csupán a feltüntetett idő alatt érhető el, így nem árt sietni, ha a legjobb áron szeretnénk megkaparintani a jobbnál-jobb tech cuccokat.

Kuponok: a Gearbest a 11.11. akciós oldalán rengeteg kupont is kínál, melyet könnyedén megszerezhetünk, ha van már Gearbest webshop regisztrációnk. Természetesen a regisztráció ingyenes, és ha elkészült a hozzáférés, akkor egyszerűen lépjünk be vele, majd a 11.11. akciós oldalon kattintsunk a kuponra, mely a jelölés után máris a fiókunkban landol, és a megadott időn belül le is vásárolható a termék mellett feltüntetett feltételekkel.

GY.I.K.: kérdés esetén keressetek minket bátran, mindenben segítünk. A Gearbest webáruház a partnerünk, így bármilyen mélyebb segítséget is igénybe vehettek rajtunk keresztül, illetve a készüléktesztekhez is várjuk az ötleteket és kiválasztott készüléktípusokat.

A 11.11 bevásárlás már elkezdődött!

Az EU áruházban járva találtunk rá a Maze Alpha akciós modelljére, mely vám és áfa nélkül 1 héten belül a miénk lehet. A kínai telefonok közül ez az a készülék, mely nemcsak hardverben, hanem szoftveres támogatottságban és stablitásban is előnyt élvez. A képre kattintva egyből rendelhető EU raktárból (addig vigyétek míg van :)

Gearbest Maze 4GB