LG Optimus L sorozat második generációja az MWC-re jön

Az LG az idei Mobil Világkongresszuson (MWC) mutatja be az új Optimus L SeriesII termékcsaládját, amely a gyártóra jellemző korszerű formatervezéssel és az első L sorozathoz képest számos újdonsággal gazdagodott.

Az L SeriesII olyan új formatervezési elemek révén nyerte el egyedi megjelenését, mint az egybefüggő felület, a lézerpontosságú kontúrok, a ragyogó hátlap és az intelligens LED-világítás a főgombon.

LG Optimus L7 II MWC 2013 Androiddal

Az L SeriesII számos kényelmi szolgáltatást is kínál, többek között a kizárólag az LG okostelefonjain megtalálható QuickMemo-t, a gyorsgombot (Quick Button) és a Safety Care biztonsági funkciókat. A QuickMemo funkcióval néhány ujjmozdulattal készíthetünk és oszhatunk meg kézzel írt jegyzeteket. A készüléken található gyorsgomb (Quick Button) segítségével azonnal hozzáférhetünk kedvenc alkalmazásainkhoz, legyen szó akár a fényképezőgépről, a böngészőről, a zenelejátszóról vagy éppen a QuickMemo-ról. A Safety Care funkció három olyan beállítási lehetőséget biztosít, mint „Segélyhívás továbbítás”, „Telefonhasználat figyelés” és „Aktuális helymeghatározás”, így vészhelyzet esetén a telefonértesítést küld a felhasználó hozzátartozóinak.

A felhasználói élményt az Optimus L SeriesII készülékek esetében a nagy felbontású IPS-kijelző és a megnövelt kapacitású akkumulátor teszi teljessé. Az Optimus L SeriesII két SIM-kártyás változata emellett azt is lehetővé teszi, hogy a vásárlók ugyanarról a készülékről bonyolíthassák üzleti és magánbeszélgetéseiket.

Az Optimus L7II olyan egyedi szolgáltatásokat is tartalmaz, mint például a QSlide és a QuickTranslator. A 3,2”-es QVGA IPS-kijelzővel és 1540 mAh-s akkumulátorral ellátott Optimus L3II, valamint a nagyobb, 4,0”-es WVGA kijelzővel és 1700 mAh-s akkumulátorral felszerelt Optimus L5II piaci megjelenésének időpontja később lesz nyilvános.

Az Optimus L7II főbb paraméterei:

• Lapkakészlet: 1 GHz-es kétmagos processzor (Qualcomm MSM8225)
• Memória: Legfeljebb 4 GB eMMC / 768 MB RAM / Micro SD
• Kijelző: 4,3” WVGA IPS
• Kamera: hátsó: 8 megapixeles, LED-vakuval/ első: VGA
• Operációs rendszer: Android 4.1 Jelly Bean
• Akkumulátor: 2460 mAh
• Méret: 121,5 x 66,6 x 9,7 mm / 122,2 x 66,6 x 9,7 mm (két SIM-kártyás modell)