Marie Claire – Exkluzív gasztrokalauz iPaden

A Marie Claire a tartalmi és vizuális sokszínűség jegyében készítette el Gasztromellékletét interaktív iPad-kiadványként is, kihasználva az eszköz kínálta multimédiás lehetőségeket. Kulináris kalandozásaink során két nap alatt bejártuk a Földet Budapesten: street foood túránkon Olaszország, Thaiföld, Afrika, Montenegró vagy Mexikó legpompásabb fogásait kóstoljuk végig. Aztán benézünk néhány kedves ismerősünk hűtőjébe – a tekintélyes háztartási gépek maguk a megtestesült információs központok.

Marie Claire Gasztro

Kiderítjük, hol vásárol Szentgyörgyi Romeo, mit szeretnek Benes Anita gyerekei, micsoda pazar reggelik kelnek életre Kovács Patríciáék konyhájában, vagy hogy a Lila Füge gasztroblog szerzője, Havas Dóra mikkel kísérletezik mostanság. Ellátogatunk az ország jelenleg egyik legizgalmasabb főzőtanfolyamára, amely, szakítva a hagyományokkal, zárás után vagy nyitás előtt vezet végig a legjobb nevű budapesti éttermek és cukrászatok konyháin – maguktól a séfektől tanulhatunk sütni-főzni.

Fűszeres Eszter, az egyik legnépszerűbb gasztroblogger pedig a szemünk láttára készíti el az ínycsiklandó Marie Claire-menüt, amelyet aztán piknikre is magunkkal vihetünk. Sőt még az is kiderül, hogyan adjunk minden szempontból emlékezetes vacsorát a vendégeink nagy-nagy megelégedésére.

A tartalomból:

  • Mutasd a hűtőd… – Mit eszik a fitneszguru, a színésznő, a divattervező és a gasztroblogger?
  • Zárva vagyunk, gyere be! – A főzőtanfolyamok legújabb verziója. Híres éttermek konyháiban jártunk
  • Ültetési rend – Legyél ötcsillagos házigazda
  • Street kitchen – Kétnapos gasztrotúra Budapesten
  • Kifutó a konyhában – Sztárséfek és topdizájnerek közös útjai
  • Fűszeres patchwork – Fűszeres Eszter exkluzív tavaszi receptjei a Marie Claire számára
  • Finom hírek – A tavasz újdonságai az ízek világából

Az app elérhető ide kattintva