Mától itthon is kapható a Samsung Galaxy Note8

Mától itthon is kapható a Samsung Galaxy Note8

Budapest, 2017. szeptember 15. – A Samsung 2011-ben mutatta be első Galaxy Note készülékét, azóta a Note széria legújabb tagjai az év legjobban várt okostelefonjai, megjelenésüket világszerte hatalmas érdeklődés övezi. Nem volt ez másképp idén sem: augusztus 23-i leleplezése óta a Galaxy Note8 több országban előrendelési rekordot döntött, mától pedig a magyar vásárlók is testközelből megismerhetik az innovációkat, amelyekre a készülék képes.

Ajándék a leggyorsabbaknak - Magyarország
A Galaxy Note8 hazánkban 2017. augusztus 23-tól volt előrendelhető. Azok a magyar vásárlók, akik éltek a lehetőséggel és megrendelték a készüléket az ajánlatban résztvevő partnereken és viszonteladókon keresztül, Samsung DeX dokkolót kapnak ajándékba. A Samsung DeX dokkolóval a telefon összekapcsolható az asztali gépek monitorával, billentyűzetével és egerével, így az okostelefon használata számítógép-élménnyé válik.

A Galaxy Note8 Magyarországon mától, azaz szeptember 15-től válik elérhetővé a Samsung Experience Store-okban és a viszonteladó partnereknél, így mostantól bárki kipróbálhatja és megvásárolhatja a Samsung legújabb csúcskészülékét 334 990 forintos ajánlott fogyasztói áron, éjfekete és arany színvariánsokban.

A készüléket tőlünk is megvásárolhatod bruttó 329.900 Ft-os végfelhasználói áron.

Samsung Galaxy Note 8 ár és vásárlás olcsón

Világrekord - Dubaj, Egyesült Arab Emírségek
A Galaxy Note8-at a felhasználók igényei és életmódja alapján tervezték meg: a készülék minden eddiginél nagyobb Infinity Display, azaz határtalan kijelzővel bír, keskeny kialakítása miatt mégis kényelmesen elfér egy kézben is. A készülék kijelzője nagyobb felületet biztosít a videónézéshez, olvasáshoz és rajzoláshoz – ez teszi valódi multitasking telefonná.

A formabontó dizájnnal érkező készülék bevezetését Dubajban világrekorddal tették felejthetetlenné. Egy 37 965 LED izzóból álló installációt állítottak ki a dubaji Burj Parkban, amely a Galaxy Note8 Infinity Display kijelzőjét és az ikonikus S-Pent formázta meg. Az installáció a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, mint a világ „legnagyobb LED installációja”.

Profi fotós és rajzoló - Szöul, Dél-Korea
A Galaxy S8-ban a személyre szabott kommunikációt a készülékhez tartozó S Pen biztosítja, amely finomabb heggyel, továbbfejlesztett nyomásérzékelővel és olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a felhasználók úgy fejezzék ki magukat, ahogy más elektronikus tollal vagy okostelefonnal eddig nem volt lehetséges. A Samsung hazájában, Dél-Koreában egy elismert fotós és egy világszerte népszerű webképregény rajzoló mutatta be a nagyközönségnek, hogy az ő munkájukat hogyan könnyíti meg a Galaxy S8 és a hozzá tartozó S-Pen.

Fotórajongók - Peking, Kína
Sok felhasználó a telefon kamerájának minőségét rangsorolja legfontosabbnak a készülék vásárlásakor. Kínában több mint ezren – köztük Note-rajongók és a sajtó képviselői – gyűltek össze, hogy az elsők között próbálhassák ki a Samsung első dupla kamerával felszerelt készülékét, amely minden eddiginél jobb fotókat készít. A Galaxy Note8-at két 12 megapixeles hátsó kamerával szerelték fel, ezek közül mind a nagy látószögű, mind a teleobjektív lencse optikai képstabilizátorral rendelkezik. A Galaxy Note8 emellett egy piacvezető 8 megapixeles Smart Auto Focus elülső kamerával érkezik, így éles szelfik és videó chat képek készíthetők vele.