Megir karórák akciós áron ingyenes házhozszállítással Kínából

Akciós Megir karórák ingyenes házhozszállítással

Sokan még nem ismerik a kínai óraipar egyik újdonsült belépőjét, de a nem is olyan régen alakult Megir Watch az alacsony ár ellenére megbízható és produktív karórákkal lepi el a piacot. Akinek nincs kerete középkategóriás vagy prémium karórákra, illetve a rohanó életvitele miatt nem éri meg neki drága órára beruházni, annak tökéletes választás a remek designt és minőséget ötvöző Megir márka termékei közül választani.

A japán gyártású óraszerkezettel szerelt Megir karórák ugyan Kínában készülnek, de svájci kapcsolataik révén prémium órákat is gyártanak nevetségesen alacsony áron (igen, Svájcban). A Megir további sikere a karórák kinézetében rejlik, mely szigorúan a mai trendeket követi. Sok termékük a prémium márkák óráira hasonlítanak (de nem replikák), hiszen mindegyikben megtaláljuk a gyártó egyedi vonalait is.

A Gearbest segítségével most összeállítottuk a legkelendőbb Megir típusokat, melyeket tényleg nevetséges áron vásárolhatunk meg ingyenes házhozszállítással.

Megir 2007 férfi karóra - japán szerkezet, vízálló, kronográf, 5600 Ft:

Gearbest Megir 2007 férfi karóra vásárlás és ár

Megir 3778 férfi karóra - japán szerkezet, vízálló, kronográf, 7500 Ft:

Gearbest Megir 3778 férfi karóra vásárlás és ár

Megir 3002G férfi karóra - japán szerkezet, vízálló, kronográf, 6300 Ft:

Gearbest Megir 3002G férfi karóra vásárlás és ár

Ezek és a többi típusok természetesen több színben és szíjjal rendelhetők, hatalmas a választék. Hamarosan hozzánk is érkezik pár tesztdarab, melyeket alaposan le is fogunk tesztelni.

Ha elakadsz a rendelésben, szívesen segítünk: keress minket Facebook oldalunkon üzenetben.

A teljes Megir listát ide kattintva tekintheted meg.