Megváltoztatná a világot az Apple új AirPods fülhallgatója

Apple új AirPods fülhallgató

A szeptemberi Keynote egyik legizgalmasabb termékét mutatta be az Apple: a teljesen vezeték-mentes AirPods fülhallgatót. Ez a füles egyetlen centi kábelt sem tartalmaz, olyan mint amikor egy normál fülhallgató madzagját levágtuk volna. Szépen néz ki és ötletes. Végre egy olyan az Apple-től, melyet még egyik gyártó sem valósított meg ilyen profizmussal. Igaz, hogy sokan már most belekötnek a design-ba, de egy Bluetooth alapú fülestől ez teljesen ésszerű megoldás. Hosszúkás lábaival jól tartja magát a fülben, ami egyben maga az akkumulátor helye is.

Használható párosan és páratlanul is. Van benne zajszűrős mikrofon, beépített 5 órás akkumulátor és állítólag a hangja se rossz. Csak az ára.

Az október végétől elérhető fülhallgató 59.900 Ft-ba fog fájni, és a nehézkes párosítást mellőző egy-érintéses technológiával csatolható a legújabb Apple eszközökhöz. A csomagban egy tartó tok is helyet kapott, mely beépített akkujával 15 perc alatt 3 órásra tölti a fülest. Nekünk tetszik, bejön, mivel ilyen kis méretbe sikerült belezsúfolni egy egyedi W1-es chippel megtámogatott technológiát.

Egy a hátránya: ezt is tölteni kell, és ehhez is magunkkal kell vinni a töltőegységet. Valamint ügyelni kell rá, hogy a buszon - vonaton alvás közben ki ne emeljék a fülünkből.