Mindmegittam: itt az ingyenes sörmérő webalkalmazás

Elkészült Magyarország első sörszámláló alkalmazása, mellyel könnyedén számon tarthatjuk elfogyasztott sörünket, sőt ha barátaink közül még rekordot is döntünk, mi leszünk a sörkirályok. Az alkalmazás bármely webes készüléken (laptop, telefon, tablet) elérhető és egy könnyed regisztrációt követően használatba vehető.

Sörbevitel alkalmazás

Röviden a programról:

Magyarország első, magyar nyelvű, magyar piacra készített, a regisztrált felhasználók elfogyasztott sörmennyiségét mérő, és arról részletes statisztikákat nyújtó, mobiltelefonra optimalizált, web alkalmazás/web-app. Az alapötlet "Mennyi sört ittál meg eddig életedben?" és "azzal mekkora medence vagy fürdőkád telne meg" kérdésre született. Egy gyors regisztráció után, az elfogyasztott söreidet könnyen és gyorsan tudod szinte egy gombnyomással rögzíteni, majd az azokból generált statisztikákat végigböngészni.

A MindMegittam.hu úgy lett kitalálva, hogy elfogyasztott sörödet 3 napig tudod 'regisztrálni'. Ez azt jelenti, hogy egy adott napon az aznapi, tegnapi és tegnapelőtti söröket tudod bevinni. Az ennél régebbi sörök bevitelére a statisztika pontosan tartása miatt nincs lehetőség. Ugyan ki emlékszik már pontosan arra, hogy hány sört is ivott a múlt héten?! A három napos beviteli kötelezettség pedig még egy bulizós hosszú hétvége után is elégséges.

A MindMegittam.hu a szélesebb felhasználhatóság miatt mind asztali számítógépen és laptopon, mind tableten és mobil eszközön elérhető, azokra optimalizáltan készült el.

Fontos megemlíteni, hogy a MindMegittam.hu - annak ellenére, hogy sörfogyasztásra ösztönöz - a felelősségteljes alkoholfogyasztás híve.

Link