November 24-én Black Friday, Kína már felkészült

November 24-én Black Friday, Kína már felkészült

November 24-én pénteken fekete péntek. Az egész világon. Tény, hogy itthon is vannak jó akciók, de ezek csupán pár darabra és limitált ideig érvényesek. Emiatt én speciel már nem is szoktam nézegetni magyar webshopokat: egyrész mert felesleges, másrészt az akciós termékekkel mindig van valami "zűr", tisztelet a kivételnek.

Emiatt inkább Kína felé tekintgetünk, ahol azért jóval nagyobb a termékszám mint itthon, és az árak is kellemesek. A vámot és áfát pedig már elfelejthetjük, hiszen az EU Expressnek hála, a csomag az EU-n keresztül érkezik hozzánk, így csak a termék ára és a szállítás egykétezer forintos értéke terhelődik ránk. Ez kb. olyan, mintha itthonról rendelnénk.

Mi már több száz csomagon vagyunk túl, és meg kell mondani: gördülékeny a folyamat, az alacsony árakról nem is beszélve.

A Gearbest már régóta az egyik partnerünk, így könnyen meg tudjuk osztani Veletek a jobbnál jobb akciókat, és segíteni is tudunk ha elakadtok.

A Gearbest Black Friday ajánlata több mint jó: pénteken jönnek a nagy akciók, de a hétfői Cyber Monday-en ismét lesznek leárazások. A Black Friday oldalát itt találod, innen bármilyen akciót terméket meg tudsz rendelni, illetve érdemes folyamatosan figyelni az oldalt, hiszen limitált darabszámú termékek is érkeznek egészen alacsony áron.

Gearbest Black Friday ajánlatok ide kattintva érhetők el.

Kuponok (50-60 dolláros kedvezményekkel):

MAZE Alpha 4G Phablet - Bfriday170
Universal Power Bank Pouch Bag Electronics Accessories Cases - Bfriday171
DJI Phantom 3 SE RC Quadcopter - RTF - Bfriday173