Nyereményjáték: nyerj egy Honor 5X okostelefont!

Nyereményjáték: nyerj egy Honor 5X okostelefont!

Az új Honor 5X bemutatása alkalmából elindult egy szuper nyereményjáték, mellyel magát a készüléket lehet megnyerni egy kis jópofa játékkal, valamint tesztelési lehetőséget is kaphatsz, ha jól űzöd a versenyt:

Szeretnél még ebben a hónapban egy olyan okostelefont szerezni, ami nem ismer kompromisszumokat, és mindennel rendelkezik? Ez egészen egyszerű. Mutasd meg nekünk, mennyire tudsz kreatív lenni! Az abszolút győztes egy új Honor 5X-et kap!

Ide kattintva tudsz játszani!

A játék menete:

1. Fessen az arcára egy telefont, mintha azon beszélne! Alakítsa ki a telefon hátoldalát saját fantáziája szerint! Igyekezzen minél eredetibb lenni!

2. Az arcán látható alkotásával fényképezze le magát, és tegye fel a fényképet e cikk alá, amely a Honor Magyarország Facebook oldalon található! A fényképen látszania kell az arcának és a ráfestett telefonnak.

3. A 10 legjobb fénykép szerzőjének kölcsönözünk egy-egy Honor 5X-et, egyhetes tesztelésre. Feladatuk az lesz, hogy saját tapasztalataik alapján írjanak a telefonról egy eredeti értékelést (kommentárt/észrevételt).

4. A legeredetibb értékelés szerzője kap egy Honor 5X-et.