Sleepbot: a nyugodt ébredés szakértője

Sleepbot: a nyugodt ébredés szakértője

Mi emberek sosem szeretünk korán felkelni, de ha már nagyon muszáj a suli vagy a munka miatt, legalább ne legyen nagyon rossz. Ezért a Sleepbot csapata a nap legutáltabb pillanatának elhárítására megalkotta az egyik legjobb ébresztő alkalmazást, mely teljesen új fejezetet nyit az okostelefonok egészséggel kapcsolatos felhasználhatóságában. Ez nem egy hagyományos program, mely az előre beállított időben megcsörgeti készülékünket, mi meg a legjobb álmunkból felriadva kezdhetjük a napot, hanem egy olyan speciális algoritmussal kifejlesztett asszisztens, mely egész éjjel figyel minket, megtanulja alvási szokásainkat, hogy minden reggel olyan időpontban ébresszen, ami a legmegfelelőbb számunkra.

Sleepbot Android és iOS intelligens ébresztő óra alkalmazás

Tudja hogy mikor ébresszen: éjszaka az alkalmazás folyamatosan érzékeli testünk minden rezzenését, és az alvási fázisok mérési eredményeit felhasználva kiszámolja a reggeli ébredés pontos időpontját. A pontos időpont számításához nem elegendő egy fix értéket beállítani, hanem meg kell adunk egy intervallumot, melyen belül a Sleepbot a legnyugodtabb (ébrenléthez közeli) állapotot érzékelve ébreszthet. Nagyon fontos hogy az app mindhárom figyelő funkciója aktív legyen, így sokkal pontosabb képet tud alkotni rólunk.

Rögzíti a hangunkat és érzékeli a mozgást is, ezek párosításával pontos elemzést készít, melyet grafikonon is megmutat az ébredés után. A mérés természetesen elmenthető, így bármikor megtekinthetjük hogy mit is "műveltünk" az éjszaka.

Az alkalmazást én is használom, nagyon jól működik. Fél órás intervallumot szoktam neki beállítani, ezen belül ébreszt minden reggel (és szerencsére nem az utolsó pillanatban). Próbáljátok ki, nem fogtok benne csalódni, ezt a több ezer pozitív visszajelzés garantálja.

Letöltés Androidra (Google Play)
Letöltés iOS-re (App Store)