Sygic Navigator v11.0.2, az Androidos prémium navigációk királya

A profi autós navigálás és a gyalogosközpontú irányítás közösségi élettel telítve. Ez a Sygic GPS Navigation a Sygic futurisztikus, háromdimenziós terméke.

Hangutasítások több, mint húsz nyelven, városinformációk, POI-hoz rendelt földrajzi koordináták és információk a Wikipédiából, mindez TeleAtlas térképalapon.

Teljes 3D-s tartalom, gyönyörű képek épületekről és tájakról, gyors és egyszerű válaszok a Sygic-tól helyzetváltoztatás esetén. Gyors útvonaltervezés, házszámszintű információk, sávasszisztens, sztrádajelzések, sebességkorlátozó figyelmezetések, traffipax jelzések. Készülékünkben tárolt telefonszámokhoz közvetlen híváslehetőség, barátok keresése, találkozási pontok. A közösségi opció megosztást tesz lehetővé más Sygic felhasználókkal. Helyzetünk közzététele közösségi oldalakon (Facebook, Twitter)

A Sygic az előtelepített adatok stratégiáját választotta, gazdaságos belsőmemóriás tárolással kombinálva, stabil, megbízható és minden eddiginél gyorsabb tudást biztosítva ezzel, amit csak internetkapcsolat adhat világszerte.

Az alkalmazás legújabb, v11.0.2-es verziója már elérhető Android alapú készülékekre.

1. A program letöltés után telepíthető a kívánt 2.1-2.3-as veriószámmal rendelkező Android rendszerű készülékre.

2. Telepítés után már csak ki kell választani a kívánt térképet, nyelvet és hangot, majd a letöltés után indulhat a navigáció.

Bővebb információ a csatolmányban (regisztráció szükséges hozzá oldalunkon).