Teszt: keress és foglalj szállást egyszerűen a HotelsCombined alkalmazással

Keress és foglalj szállást egyszerűen a HotelsCombined alkalmazással

Bemutatjuk a HotelsCombined alkalmazást, mellyel gyerekjáték a szálláskeresés. A HotelsCombined alkalmazás azért jött létre, hogy megkönnyítse a szállást keresők dolgát. Ez a program egy szellős, átlátható felületen keresztül segíti a nyaralást, üzleti utakat és akár a spontán keresést: egyszóval minden szállással kapcsolatos ügyletet kielégít. A program készítői a felhasználók kényelmét és idejét figyelembe véve alkottak meg egy olyan alkalmazást, ami a bonyolult és hosszadalmas szállásfoglalási időt redukálja le a legrövidebbre.

„Mi több hotelt találunk - Hasonlítsa össze a legnépszerűbb utazási webhelyek ajánlatait egyetlen egyszerű kereséssel, és találja meg, amire vágyik. Hihetetlenül egyszerű.” – írja a bemutató szöveg.

Mi van motorháztető alatt?

A HotelsCombined applikáció a mai trendekhez illeszkedő designt kapott, és a gyors működés mellett könnyed keresést biztosít számos hotel vagy szálláshely között. Ezeket a helyeket a lehető legtöbb létező és pontos adatbázisból kapja, mely garantáltan naprakész, és ennek köszönhetően azonnali foglalást vagy egyeztethetőséget kínál a kiválasztott szállással.

Felépítés

Az applikáció főablaka két keresősávot tartalmaz, mely első ránézésre kissé érdekes, de nem hiába kerültek bele a programba: míg az első sáv az azonnali élő találatokat adja ki-, addig a második box a részletes és egyedi keresési funkciókat tartalmazza. Az első sáv a nagy kedvencem, hiszen automatikusan meghatározza a tartózkodási helyemet és a leghamarabb elfoglalható hely szerint válogatja le ár alapján a közeli szállásokat. Így valójában egyetlen érintéssel érdemi információhoz jutunk, és akár percek alatt elfoglalhatjuk a kiválasztott helyet.

Hotelscombined-app teszt Hotelscombined-app teszt

A keresési mezők alatt még több választási lehetőség tárulkozik elénk. Itt beállítható a kívánt érkezés és távozás napja, illetve megadhatjuk, hogy hány fő részére szeretnénk foglalni szállást.

Az alábbi szolgáltatók percre pontos adatbázisát kezeli a HotelsCombined: Expedia, Hotels.com, Crowne Plaza, HotelTravel, HotelClub, venere, Accor Hotels és még több ezer felület. Igen: több ezer felület, melynek köszönhetően a legtöbb és a legjobb találatokat kapjuk, akárhol is tartózkodunk a világon.

Hotelscombined-app teszt Hotelscombined-app teszt

Tesztem során először a gyorskereső sávval kerestem szállást, és meglepetésemre olyan helyet is kiadott a program, amiről még nem hallottam, viszont nagyon is létezik. A választáshoz pedig nagy segítséget ad a testre szabható szűrő, melyben növekvő és csökkenő sorrendbe rendezhető a találat az alábbi opciók szerint:

  • csillagok száma
  • távolság
  • ár
  • vendégértékelés

Az app alaphelyzetben ár szerint növekvő sorrendben rendez, így garantáltan a legolcsóbb szálláshelyet láthatjuk az első helyen, de ez természetesen egy érintéssel átállítható az általunk preferált feltételre.

Média

Az applikációban nem elég a pontos információ és nem elég a csillagok száma, hiszen az egyik legfontosabb dologról még nem beszéltünk: ezek pedig a képek. A HotelsCombined számos fotóval gazdagítja a legtöbb szálláshelyet, így akik kép alapján választanak szállást, azoknak nagy segítséget nyújt a szálláshelyenként közzétett akár több tucat kép.

Továbbá ha egy hely adatlapján állunk, akkor az ár, vélemény és foglalási lehetőségek mellett még a maradék férőhelyek számát is tudatja velünk a program, de a vendégek véleménye is elolvasható a biztos választás érdekében. A térképes nézet pedig már csak hab a tortán: ez a felület megmutatja a szálláshelyet és a környező találatokat is.

Ha pedig megtaláltuk álmaink szálláshelyét, akkor egy érintéssel lefoglalhatjuk azt a Booking.com, vagy más foglalási rendszer segítségével. Ilyenkor a program automatikusan átirányítja a felhasználót a foglalási oldalra, ahol elvégezhetők az utolsó lépések.

Hotelscombined-app teszt Hotelscombined-app teszt

Extra funkciók: csak egy regisztráció

Az app alaphelyzetben bármilyen adat megadása nélkül használható, viszont a további extra kiegészítőkért regisztrálni kell, cserébe pedig olyan szolgáltatásokat kapunk, melyekkel még több pénzt takaríthatunk meg a szálláskeresés során.

Ezek a funkciók a következők:

  • megkapjuk a legjobb napi ajánlatokat
  • minden tagnak exkluzív árak járnak
  • minden keresés eltárolható
  • kívánságlistánkat megoszthatjuk ismerőseinkkel is

A HotelsCombined extra menüjében állítható a nyelv, megváltoztatható a pénznem, módosíthatjuk a profilunkat, és további információkat kapunk a program működéséről.

Hotelscombined-app teszt Hotelscombined-app teszt

Értékelés

A HotelsCombined alkalmazás egy remek lehetőség arra, hogy a mai rohanó világunkban könnyedén és egyszerűen foglalhassunk szállást a telefonunk vagy táblagépünk segítségével. Bárhol vagyunk, bármi történik velünk, telefonunkkal egy érintéssel megtalálhatjuk a legközelebbi azonnal elfoglalható helyet: legyen az egy kellően olcsó apartman, vagy éppen egy fényűző ötcsillagos szálloda.

Pro: gyors működés, gyors kereső, pontos találatok, testreszabhatóság
Kontra: nem találtunk hibát

Letöltés

A HotelsCombined alkalmazás elérhető Android, iOS alapú készülékekre:

Android - iOS

Az alkalmazás oldala és további információk itt.