Xiaomi Fimi X8 SE drónt vásároltál? Itt találsz hozzá olcsón kiegészítőket

Xiaomi Fimi X8 SE drónt vásároltál? Itt találsz hozzá olcsón kiegészítőket

Mi is javában teszteljük az új Fimi X8SE félprofi drónt, melyet nemrég szereztünk be. A maga 499 dolláros árával és kiemelkedő tudásával garantáltan a legjobb vétel jelenleg a piacon. Természetesen ott van még a népszerű Hubsan Zino is, de a Xiaomi drónja - azért valljuk be - hogy viszi a pálmát. Mutatunk pár hasznos kiegészítőt, hogy még élvezetesebb és hosszabb legyen a repülés.

Fimi X8 SE gyári akkumulátor - 80.99 dollár
A drón repülési ideje maximálisan 33 perc, ami 2019-ben a legjobbnak mondható ezen kategóriában. A töltési idő csupán két óra, de egy hosszabb utazás során mindenképp szükségünk lesz egy másik (vagy harmadik) akksira is.

Fimi 8X SE drón akkumulátor

Gyári propeller Fimi X8 SE drónhoz - 14.99 dollár
A propeller a drónok egyik leggyengébb pontjának is mondható. Könnyen sérül, és ha valami elváltozást észlelünk rajta, cseréljük ki. Ezzel a csomaggal most négy propellert kapunk, így lesz bőven biztonsági utánpótlás. Mi az első landoláskor szépen lekaszáltuk vele a füvet, úgyhogy jó ha van tartalék :)

Fimi 8X SE drón propeller

Masszív táska Fimi X8 SE drónhoz - 28.90 dollár
Mivel a gyári dobozba elég nehézkes pakolni és a kialakítása sem az igazi, ezért egy erős hordtáskát feltétlen szerezz be a drónhoz. Megvédi a drónt minden külső behatástól, a puha szivacsos belső pedig nem karcolja össze az eszközt.

Fimi 8X SE drón táska

Ahogy írtuk, már javában teszteljük a drónt, így ha szeretnétek megtudni róla bármit, hozzászólásban vagy Facebook üzenetben állunk rendelkezésetekre.

Támogatónk az admitad platform